Werkwijze

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 4 tot 6 gesprekken van 1,5 uur. Dit geldt voor zowel individuele en team coaching. Afhankelijk van de coachvraag zijn minder of meer gesprekken gewenst. Als dit voor de coachvraag gewenst is, kunnen 1 of meerdere sessies met de paarden plaatsvinden.

De frequentie van de gesprekken zijn eenmaal in de twee á drie weken. In de tussenliggende periode wordt er gewerkt aan een reflectieverslag en soms aanvullende opdrachten die afhankelijk zijn van de coachvraag.

Alle gesprekken zijn vertrouwelijk. Er is een duidelijk contract met jou of met de organisatie waar je voor werkt. Verslaglegging vindt plaats na ieder gesprek, maar alleen met jouw instemming wordt er, niet inhoudelijk gerapporteerd naar je werkgever.

We beginnen met een kennismakingsgesprek, om te ervaren wat ik voor je kan betekenen en om antwoord te krijgen op je vragen over coaching. We gebruiken het kennismakingsgesprek ook om de coachvraag helder te krijgen. Tevens wordt uitleg gegeven over de werkwijze van het traject.

Door gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten wordt gewerkt aan je doelstelling. Ieder mens is uniek en daarom zijn de coachtrajecten altijd maatwerk.

De coaching vindt plaats in mijn kantoor in Vriescheloo, het coachhuis in Groningen of op locatie. De sessies met de paarden vinden altijd plaats in Vriescheloo in binnen- of buitenarena.

Facturering vind achteraf plaats naar jouw of naar je werkgever per sessie. Voor sessies op locatie kunnen reiskosten in rekening gebracht worden.

Ik werk volgens de gedragsregels en ethische code van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

meer informatie